Veranda Aan Huis? Maatwerk Mogelijk

Published Apr 15, 22
2 min read

Prijs van een landelijke veranda

Bij Van Der Bauwhede voorzien wij u het totaalproject, van vloerwerken tot verlichting of van A tot Z met andere woorden! De prijs van een landelijke veranda is afhankelijk van uw wensen. Wilt u een kleine(re) of grote veranda? Het hangt van verschillende factoren af.

Vraag uw persoonlijke én op maat gemaakte veranda offerte hier aan. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!

Veranda's Van Der Bauwhede

Roterijstraat 107 8790 Waregem Routebeschrijving T +32 56 60 15 32 F +32 56 60 96 62 info@vanderbauwhede.be

Van Der Bauwhede: Jouw Veranda Tot In De Perfectie

000. Denk hierbij aan een houten constructie met houten of polycarbonaat dak. Deze prijs is zonder extra’s als, glas in het dak of elektra. Meest voorkomende terrasoverkapping:Een terrasoverkapping op maat laten maken komt het meeste voor. Hierdoor heb je de mogelijkheid om materialen te kiezen die jij mooi vindt en beslis je zelf, op de centimeter, hoe lang en breed de overkapping wordt - Veranda Vloer Raamdecoratie - Van Der Bauwhede.

500. De duurst terrasoverkapping is maatwerk. De overkapping wordt speciaal ontworpen naar aanleiding van jouw wensen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de extra’s die je kiest. Bij de duurste optie zitten glazen koepels in het dak, is er een regenpijp, vind je elektriciteit onder de overkapping en het dak is voorzien van bitumen dakbedekking.500. Hoe ziet de prijsopbouw van een terrasoverkapping eruit? De prijzen voor een terrasoverkapping zijn afhankelijk van verschillende keuzes (veranda bouwen). Zet aan de hand van onderstaande keuzes alvast op papier wat jouw wensen zijn. De manier van bouwen van je terrasoverkapping zorgt voor een groot verschil in prijs. Denk daarom goed na over wat je wensen zijn en welke vorm daar het beste bij aansluit.

Afmeting, materiaal, kleur, alles stel je zelf samen. Bij maatwerk wordt alles in je tuin in elkaar gezet. Prefab: Wil je graag de voordelen van een terrasoverkapping, maar voor de laagste prijs? Dan kies je voor een prefab overkapping. Deze variant is al in de fabriek gemaakt en wordt kant-en-klaar afgeleverd in je tuin (Wist je dat wij niet alleen reguliere veranda’s op maat maken? Ook een aanbouwveranda behoort tot de mogelijkheden!).

Het prijsverschil tussen prefab en maatwerk loopt op tot € 2. 000. Afhankelijk van de grootte van de terrasoverkapping gaan de prijzen omhoog of omlaag. De meeste mensen kiezen voor een breedte die evenredig is aan het huis voor een optimaal resultaat en een diepte van 3 meter - Prijzen van moderne veranda’s. Echter wordt niet iedere overkapping aan een huis geplaatst.

VerandabouwerPer m² kost een terrasoverkapping gemiddeld € 300. Terrasoverkappingen worden van verschillende materialen gemaakt. De meestvoorkomende materialen zijn: aluminium, staal en hout. Hout: Een houten terrasoverkapping wordt van hardhout gemaakt en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Hout heeft in tegenstelling tot aluminium en staal elk jaar onderhoud nodig, en een levensduur van 30 jaar.

Aluminium: Aluminium is licht materiaal en roest of rot niet. Een aluminium terrasoverkapping is hierdoor onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur van gemiddeld 50 jaar. De prijzen liggen gemiddeld iets hoger dan bij een houten overkapping, maar lager dan staal. Staal: Een stalen terrasoverkapping is het duurste. Staal is zwaarder dan aluminium waardoor de palen smaller zijn.

Een veranda wordt door Van Der Bauwhede zelf gebouwd en geplaatst. Hierdoor zijn veranda’s op maat, in alle stijlen en tal van opties zoals, screens, verlichting, verwarming, lichtstraten, … mogelijk. Heeft u een specifieke vraag? Laat één van onze adviseurs u helpen of kom eens langs in onze showroom!

Navigation

Home

Latest Posts

Wat Kost Een Alarm In Huis

Published Nov 23, 22
10 min read

Wat Is Een Tamper Alarm?

Published Nov 22, 22
4 min read

Welke Olie Voor Teakhouten Tuinmeubelen

Published Nov 16, 22
10 min read