Nedaplast Picknicktafel

Published Jun 04, 22
7 min read

Picknicktafel kopen

Picknicktafel gezocht? Onze houten picknicktafel voor 6 personen van Agad is perfect voor barbecues en picknicks in de tuin. Klassiek en eenvoudig van ontwerp, deze picknicktafel voegt een traditionele flair toe aan je buitenruimte, ideaal om het gezin samen te brengen. Houten picknicktafels zijn er voor in elke tuin. Een picknicktafel is de perfecte aanvulling op elke gezinstuin. Waar je je picknicktafel ook voor wilt hebben, we hebben vast wel een ontwerp dat je mooi vindt. Geniet van die klassieke buitencafé-ervaring in het comfort van je eigen tuin. Ga elke dag op vakantie met uw eigen eethoek in de buitenlucht. Nodig vrienden en familie uit voor afternoontea of barbecues. Of ga gewoon lekker liggen, ontspan en geniet van het uitzicht over uw eigen stukje paradijs.

Kies een tuin picknicktafel die bij uw stijl past

Kies uit onze klassieke landelijke picknicktafels, onze eigentijdse tafels in pubstijl en de meer gezellige vierkante ontwerpen. Rond, vierkant, rechthoekig, met aangebouwde stoelen of losse banken, met rugleuningen voor extra comfort of zonder voor meer flexibiliteit, kies het ontwerp dat het beste bij u past. Dus wat de stijl van uw tuin ook is, wat is een beter excuus om die barbecue in actie te laten komen en buiten te dineren met uw vrienden en familie dan uw eigen picknicktafel en bankstel te hebben? We hebben opties in verschillende maten, zitconfiguraties en voor verschillende budgetten. Of voor iets anders, overweeg dan ons assortiment tuinmeubelen met stalen frame voor onverslaanbare duurzaamheid en een geweldig uiterlijk.

Picknicktafels van hoge kwaliteit, gemaakt om lang mee te gaan

Hier bij E-Woodproducts maken we al onze eigen producten, wat betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat elk meubel dat onze werkplaats verlaat, voldoet aan onze veeleisende normen voor kwaliteit en vakmanschap. Door onze producten rechtstreeks in de detailhandel te verkopen, kunnen we ook de kosten verlagen, zodat we onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. De waarde van een product dat lang meegaat, kan niet worden onderschat. Daarom is ons hele assortiment picknicktafels en banken voor de tuin gemaakt van geïmpregneerd hout. De behandeling beschermt uw meubels tot 15 jaar tegen de elementen, rot en schimmels, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw tafel jarenlang robuust, sterk en stijlvol zal blijven. Onze beschermende behandelingen zijn op waterbasis, milieuvriendelijk en betekenen dat onze producten veilig zijn voor gezinnen om te gebruiken. In al onze producten gebruiken we alleen FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Als u op zoek bent naar picknickbanken voor in de tuin die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, neem dan een kijkje in ons assortiment tuinmeubelen voor kinderen voor kleinere producten die volgens dezelfde hoge normen zijn gebouwd.

Miniatuur Picknicktafel

Tip: Ga je na het schuren je houten meubelstuk oliën, lakken of beitsen? Zorg dan dat het oppervlak stofvrij en helemaal schoon is voordat je een product aanbrengt - lounge tuinmeubelen. Zeker na het schuren kan er veel stof rondwarrelen. Teak beitsen Om het hout weer een frisse boost te geven, kun je er na het schuren voor kiezen om het hout te beitsen.Grote voordelen van beitsen zijn dat het hout meteen gevoed wordt en dat je kunt kiezen voor een ander kleurtje op het hout (Picknicktafel kopen? Bekijk ons ruime aanbod!). Tip: Ga je het hout een andere kleur geven? Test dit dan altijd even op een ‘onzichtbaar’ plekje, bijvoorbeeld de onderkant van het tafelblad. Mocht de kleur tegenvallen, dan is dit niet te zien.

Dit kun je op verschillende manieren doen. De eerste stap is altijd om het teakhout schoon te maken en op te schuren. Daarna kun je een van onderstaande methodes toepassen: Teakhout lichter maken? Behandel het met whitewash Wil je het teakhout lichter maken, dan kun je een whitewash gebruiken. Een whitewash is geschikt voor verschillende teakhouten meubelen.

Bovendien komt bij een whitewash de originele structuur van het hout nog door de verf heen, hierdoor blijf je het échte houtgevoel houden. Je kunt kiezen voor een kant-en-klare whitewash, kalkwas, krijtverf of verniswas. Sommige verfsoorten moeten vooraf nog verdund worden, lees daarom altijd goed de aanwijzingen op de verpakking.

Daarom raden we je aan om even langs de showroom te gaan. decoratie picknicktafel. Wij kunnen dan namelijk via een meubelspuiterij in de buurt je meubels in een koloniale kleur laten spuiten. Vragen? Neem contact op: wij helpen graag met alles rondom teak Teak is een dankbare, duurzame houtsoort. Met een beetje aandacht, krijg je er ontzettend mooie, warme meubels voor terug.Heb je toch nog vragen? Twijfel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder! - Picknicktafel kopen? Bekijk ons ruime aanbod!.

Steigerhout is al jaren een trend in de meubelbranche. Waar verwacht werd dat dit snel over zou gaan is steigerhout nog onverminderd populair. Douglas hout is recent populairder geworden voor meubels en in steeds meer tuinen zijn meubels te vinden gemaakt van Douglashout. In dit artikel lees je meer over de kenmerken en verschillen tussen de twee houtsoorten.

Picknicktafels Archieven

Vurenhout is hout van een fijnspar en een van de meest gebruikte houtsoorten in Nederland. Zoals de naam al zegt wordt steigerhout voornamelijk gebruikt voor steigers op de bouw (Koop je picknicktafels online bij E-Woodproducts). Doordat steigerhout lange vezels heeft is het flexibel en daarom perfect voor het gebruik op steigers. Jaren geleden werd het een trend om oude steigerplanken te schuren en te gebruiken voor meubels.

De kenmerken van steigerhout zijn dat het een duurzaam en sterk materiaal is met een robuuste uitstraling - bouwtekening picknicktafel inklapbaar. Daarnaast is het veel voordeliger dan hardhoutsoorten en is steigerhout prima geschikt voor tuinmeubels en interieur. Voor zowel binnen als buitengebruik is het aan te raden het hout te behandelen. Bij Thuins verwerken we gedroogd steigerhout, dit betekent dat bij binnengebruik van het meubels, de werking van het hout minimaal zal zijn.De kans op kromtrekken is daarmee ook uitgesloten - Picknicktafels- en banken - E-Woodproducts. Wat is Douglas hout? Douglas hout is hout van de Douglasspar. Dit is een boom uit Noordwest-Europa en komt dus ook voor in Nederland. Douglas hout heeft nog geen grote bekendheid maar de populariteit van dit hout neemt sterk toe in de afgelopen jaren.

Dit heeft een goede reden, Douglas hout is namelijk een bijzonder duurzaam materiaal. Anders dan andere houtsoorten hoeft dit dus niet behandeld te worden, het hout zal op den duur op natuurlijke wijze vergrijzen. Douglas heeft meestal een geelrood tot geelbruine kleur en wordt na verloop van tijd iets donkerder. Picknicksets en picknicktafels- E-Woodproducts.

Ook is de kwaliteit goed en consistent. Douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling en is geschikt voor zowel buiten als binnen. Ook de prijs ligt beduidend lager dan bij hardhoutsoorten met vergelijkbare duurzaamheid - fuse picknicktafel. Verschil Douglas hout en steigerhout Er zijn een aantal verschillen tussen steigerhout en Douglas hout. Afhankelijk van je voorkeuren kun je kiezen voor of steigerhout of Douglas hout.

: Steigerhout is wat lichter dan Douglas. Steigerhout wordt vaak behandeld in verschillende kleuren. Onbehandeld zal steigerhouten buiten eerst vergelen en vervolgens vergrijzen. Douglas hout heeft een oranjebruine kleur. Bij buitengebruik zal Douglas hout eerst donkerder van kleur worden en vervolgens op natuurlijke wijze vergrijzen. : Steigerhout heeft een wat ruwere uitstraling met wat meer naden en scheurtjes, maar dit hoort bij de typische uitstraling van Steigerhout.

De uitstraling is natuurlijk en netjes. : Beide materialen zijn van hoge kwaliteit en kunnen lang mee. Douglas hout is de houtsoort met de beste kwaliteit al kan steigerhout (mits behandeld) ook bijzonder lang mee gaan in weer en wind. Steigerhouten en Douglas hout meubelen kopen Wij bieden bij Thuins zowel steigerhouten en Douglas houten meubelen aan.

Tiptop Picknicktafel & Bank 2in1

Zelf een idee voor een meubel van Douglas of steigerhout? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en we gaan graag de uitdaging aan om jouw droommeubel te maken. Bekijk onze producten en laat je inspireren.

Grootste bedreiging voor hout: VOCHT Van alle omgevings- en weersinvloeden die hout buiten ondergaat is de grootste bedreiging voor levensduur van hout: . Vocht zorgt namelijk voor goede omstandigheden voor in hout aanwezige om het hout aan te tasten. De ontbinding van hout door houtrotschimmels noemen we Houtrotschimmels zijn altijd in hout aanwezig, maar zolang het hout 'droog' genoeg is, kunnen ze niet zorgen voor celafbraak of rotting van de houtstructuur.

Bijvoorbeeld een hoge temperatuur in combinatie met een hoge vochtigheid in het hout zorgt voor een snellere werking van schimmels. Maar, een warme omgevingstemperatuur kan ook juist positief bijdragen aan de levensduur, omdat een hoge temperatuur ook kan zorgen voor verdamping van vocht uit hout. straatmeubilair picknicktafel. Belangrijk is om vast te stellen dat regelmatige blootstelling van hout aan vocht een belangrijke rol speelt voor de duurzaamheid.

Maar, er zijn ook methoden om hout te verduurzamen : door een waterwerende laag aan te brengen op het hout verminder je de inwerking van vocht in het hout. : Bij dit proces wordt onder hoge druk een chemische stof toegevoegd aan het hout die schimmelwerking tegengaat. Dit impregneermiddel heeft vaak een herkenbare groene kleur.

Voorbeeld: geïmpregneerd grenen Buiten toepassingen die aandacht verdienen Voor de juiste keuze voor een houtsoot bij een buiten toepassing zijn er een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Er zijn namelijk toepassingen en omstandigheden die zorgen voor extra hoge belasting van vocht en risicofactoren voor houtrot - Picknicktafel online kopen. Niet alleen direct contact met water zoals regen zorgt voor blootstelling aan vocht, buiten is ook regelmatig sprake van hogere en schommelingen van temperatuur die zorgen voor verhoging van vochtgehalte in het hout.

zorgt voor een hogere belasting van hout door vocht en bodemschimmels. Wanneer er sprake is van een hoge grondwaterstand kunnen in de grond aangebrachte palen in Grondwater met in de grond aanwezige bodemschimmels en bacteriën zorgen voor de hoogste duurzaamheidsbelasting van hout. Houtsoorten voor buiten In het geval van bovenstaande omstandigheden en toepassingen moet je extra rekening houden met een duurzame keuze van hout, omdat dit de genormeerde levensduur van de houtsoort aanzienlijk kan verkorten! In van deze is Douglas hout een goede keuze, omdat dit zelfs onbehandeld een lange levensduur heeft en relatief goed bestand is tegen vocht.

15 jaar onbehandeld voor schuttingplanken, gevelbekleding en boeidelen. Voor kan ook worden gebruikt, echter dan heeft het de aanbeveling om dit extra te verduurzamen dmv beits of olie. Bij een langere beoogde levensduur kan beter voor hardhouten planken worden gekozen voor liggende/horizontale delen. Vooral voor verdient hardhout de voorkeur. Voor permanent en direct contact met grond en (grond)water adviseren wij een .

Bekroond designicoon

Hopper is een meer functionele oplossing voor een klassiek concept: de picknicktafel. De gebogen beenfunctie elimineert het lastige straddle van klimmen over de banken. Aluminium of stalen poten in combinatie met hardhout van klasse I zorgen voor een lange levensduur van het materiaal, terwijl de aangebouwde banken te allen tijde een strakke esthetiek bieden. Als u de voorkeur geeft aan een picknicktafels uit één materiaal, kunt u kiezen voor Hopper picknick AA , onze All Aluminium-versie. We hebben een uitgebreid assortiment picknicktafels en picknickbanken, voor ieder wat wils en voor ieders budget. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit, vooral de prachtige hardhouten modellen picknicktafels en banken. Met druk geïmpregneerde picknickbanken zijn gemaakt van zacht hout zoals grenen en zijn behandeld met een conserveringsmiddel dat jarenlang meegaat. Op uw picknickbanken van E-Woodproducts mag u zeker vijftien jaar geen rot verwachten. Het hardhouten assortiment picknicktafels is van duurzame oorsprong. Hardhout als inherente eigenschappen waardoor het zeer goed bestand is tegen rot en bederf. Wij zijn een verantwoorde leverancier en is FSC en gereguleerd voor haar hout.

FSC ® Picknickbanken, tuinbanken, enzovoort!

Wanneer u bij E-woodproducts een FSC-product koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste E-woodproducten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt. FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen.

Gebruik van kwaliteitsvolle materialen en service

Ons team streeft er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met materialen van de beste kwaliteit en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering en een goede after-service erg belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden. Ben je toch ietwat ongeduldig? Bezoek dan de pagina koopadvies. Hier geven een overzicht van meest gestelde vragen. Heb je eerder een specifiek vraag, dan verwijzen we door naar onze contactpagina.

Navigation

Home

Latest Posts

Wat Kost Een Alarm In Huis

Published Nov 23, 22
10 min read

Wat Is Een Tamper Alarm?

Published Nov 22, 22
4 min read

Welke Olie Voor Teakhouten Tuinmeubelen

Published Nov 16, 22
10 min read